Back to home About Us Services Portofolio Contact us  
 

 

 
 

Compania LANDMARK FACILITY SRL a fost fondata in Romania in anul 2000 si pana de curand a avut ca principal domeniu de activitate investitiile pe piata imobiliara, ca reprezentanti ai firmei cu acelasi nume din Marea Britanie ce si-a inceput activitatea inca din 1975. Pe teritoriul Romaniei am activat pe segmente de piata ca cel de retail, rezidential, office, logistica, industrial si hotelier.
Societatea noastra face parte dintr-un grup de companii implicat in diferite domenii de activitate, care ofera servicii de calitate la preturi competitive asigurand colaborari avantajoase pentru partile implicate.

Inca de la infiintarea societatii  a existat un departament de Property & Facility Management pentru proprietatile detinute de companie sau de grupul din care aceasta face parte avand in administrare o suprafata de aproximativ 77.000 m.p.
In anul 2006 datorita experientei acumulate am decis ca este oportun sa oferim servicii de Property & Facility Management si altor companii care nu fac parte din grup. Aceasta decizie a fost influentata si de faptul ca in acea  perioada  piata imobiliara era in plina ascesiune iar nevoile si pretentiile din ce in ce mai ridicate ale companiilor existente dar si a celor noi  intrate pe piata romaneasca au dus la o cerere mare de astfel de servicii.

In momentul de fata societatea noastra are domeniul de activitate Administrarea imobilelor pe baza de contract si patru departamente noi – Curatenie, Gradinarit, Peisagistica si Amenajari Interioare – menite sa completeze serviciile de Property & Facility Management, astfel  LANDMARK FACILITY SRL administreaza in prezent pe teritoriul Romaniei peste 900.000 m.p.

Totodata pentru a oferii clientilor nostrii certitudinea calitatii serviciilor noastre am aplicat si am obtinut certificarile Standardelor Europene  de Calitate, Mediu si Sanatate si Securitate in Munca-9001/2008; 14001/2005; OH-SAS 18001/2008 fiind anual auditati in acest sens de catre RINA SIMTEX.
Compania noastra ofera servicii de Property & Facility Management, printr-o echipa experimentata, puternica si dinamica,  mentinand astfel un nivel ridicat al functionalitatii locatiilor administrate.